Medlemsmøte 07.12.15 kl. 20.00

Det nærmer seg tiden for vårt årlige jule/medlemsmøte.
Vi skal være på Sele (Selevegen 346, 4354 Voll, for de som ikke har vært der før), og jule-tradisjonen tro vil det bli servert grøt, hvor det kanskje lurer en mandel. Og kanskje kommer nissen? Neida nissen kommer ikke, men veterinær Øyvind Berven dukker opp for å holde foredrag for oss om tannhelse på hest. Hvis du ikke har kjennskap til Berven fra før av, så kan jeg love at det blir interessant! Du kan også sniktitte på hjemmesiden hans: http://www.hestetenner.no/

Medlemsmøtet er for medlemmer (med familie). Er du ikke medlem, men kunne tenkt deg å være med, melder du deg bare inn før møtet. Medlemskapet vil da gjelde ut året, og hele 2016. Prisen for medlemskap er 300,- pr år, og betales inn på kontonr. 3325.25.02489, merkes med navn, adresse og evt mailadresse.

Håper vi ser deg på møtet!

jul

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s