Kjøresamling 19.02.17 og 19.03.17

I lys av Fjordhest NM på Stord i 2018, ønsker JFL å bidra til at flest mulig får startet når det er i «nærområdet». For de som aldri har startet før, eller bare har startet små stevner kan det virke litt skummelt å begi seg ut på et slikt stort arrangement. JFL vil derfor få i gang noen samlinger, for å stimulere til mer bruk, rettet mot konkurranse. Planen er å få til både sprang, dressur og kjøring, men vi starter med kjøring, siden det erfaringsmessig er der terskelen er høyest. Vi starter allerede nå, så er det god både til å få litt erfaring, samt kvalifisering for de som trenger.
Til kjøring har vi hyrt inn Linda B. Thomsen. Linda har vunnet to NM og to Norgescup for Ponni, og sier dette om seg selv: Jeg brenner for å rekruttere nye kusker til sporten og senke terskelen for å være med på stevner.

linda
Mona og Florian får gode tips av Linda

Vi håper disse samlingene vil bidra til flere ser hvor kjekt det er med kjøring, og kanskje får det lille ekstra de trenger for å komme i gang og melde seg på flere kurs og treninger. Jæren Kjøre- og Rideklubb har jevnlige kurs med flinke instruktører, JFL vil også anbefale denne klubben for de som ønsker å starte NM (eller andre stevner), da det gir større mulighet for å sette sammen lag med flere fjordhest-ekvipasjer i klubben.
Samlingene er hovedsakelig ment for de som har ingen eller liten erfaring, og disse vil bli prioritert først ved påmelding, men hvis det er ledige plasser er det fritt frem for andre å melde på.
Vi satser på dressurkjøringen første gangen, og presisjonskjøring andre gangen. Hvis muligheten byr seg vil vi også sette opp en tredje økt utpå våren, hvor det vil bli mulighet til å teste et maratonhinder, men foreløpig har vi plass og utstyrsbegrensing for det.
Vi har plass til maks åtte stykk per trening, hvis det ikke blir fullt er det mulig å kjøre to økter.

1 økt à 30 min kr. 150,- for medlem, 250,- for ikke-medlem.
Det blir oppstart klokken 12.00 på Stall Sele, Selevegen 346, 4354 Voll.
Mulighet for å låne roadcart og sele (str. cob) hvis man ikke har selv.
Påmelding til Karoline på sjobeng@hotmail.com eller SMS til tlf. 99281881 (ikke anrop).

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Kjøresamling 19.02.17 og 19.03.17

  1. Karoline sier:

    Nesten fullt i februar, kun få minutter etter publisering. Vi kan sette opp venteliste hvis nødvendig, i tilfelle noen melder avbud.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s