Sponsing av lagets medlemmer

I ny og ne får vi forespørsel fra våre medlemmer om de kan søke sponsormidler fra laget i forbindelse med reiser og stevnestart.
Styret ser positivt på dette, slik at lagets midler går tilbake til medlemmene, og vi regner med at det blir spesielt aktuelt i år når fjordhest NM er så nærme som Stord og kanskje ekstra mange herfra reiser for å delta.

Selvfølgelig starter ikke alle stevner, og skal du være med på noe annet som fremmer fjordhesten som du mener det er aktuelt å søke støtte til kan du sende en søknad til styret. Det kan for eksempel være reise til landsfinalen for unghest eller hingstekåring for å nevne noe. Eller det kan være en lavere pris på bedekning med lagets hingst.

For at medlemmer skal kunne sponses til NM, bedekning eller kåring/utstilling må de ha vært med på dugnad for laget. Medlemmer som er med på dugnad må innrapportere dette til styret, i form av hvor mange timer man har, eller hva man har bidratt med.

Det er alltid stort behov for hjelp når vi har arrangementer, men vi ser dessverre at det meste av arbeidsoppgaver faller på styret igjen og igjen. Vi håper dette vil motivere litt flere til å hjelpe til.

Man må være bosatt i Rogaland for å kunne søke sponsormidler ved reise. Det gjelder ikke for våre medlemmer bosatt i andre deler av landet.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s