Medlemskap

Ønsker du å bli medlem?

Betal kr 300,- til konto 3325.25.02489 og du er medlem. Du kan også vippse oss (søk på Jæren Fjordhestlag).
Merk betalingen med navn, adresse og epostadresse.
Du får neste Jærblakken rett hjem i postkassen!

Hvis du er avhengig av å få tilsendt faktura per post tilkommer fakturagebyr à kr. 30,-

Husk å sende inn adresse endring hvis du flytter! 
Sendes til sjobeng@hotmail.com

Som medlem får du:

JÆRBLAKKEN: Trykkes fire (tre) ganger i året, bladet blir sendt til alle medlemmer i JFL. Annonse i Jærblakken er gratis for våre medlemmer (bør ha med hest og gjøre). Vi tar ellers gjerne imot innlegg fra våre medlemmer.

KURS: Medlemmene våre får rabatt og fortrinnsrett ved kurs i regi av laget.

FØLLMØNSTRING: Lavere avgift ved deltakelse på vår lokale føllmønstring. Gjelder medlemmer i lokale raselag for gjeldene raser, fjordhest, døl og N/L.

LAGSKJERRA: Kjerra til JFL kan lånes gratis av medlemmene i laget. Flott til oppdrag ol. Kjerra kan brukes til en hest eller tospann, evt bak bil. Lagskjerra skal leveres i samme stand som ved utlevering. Kontakt Lene på tlf. 47863945 for lån.

SPONSING AV LAGETS MEDLEMMER: Medlemmer kan søke sponsormidler fra laget i forbindelse med reiser og stevnestart.
Selvfølgelig starter ikke alle stevner, og skal du være med på noe annet som fremmer fjordhesten som du mener det er aktuelt å søke støtte til kan du sende en søknad til styret. Det kan for eksempel være reise til landsfinalen for unghest eller hingstekåring for å nevne noe.
For at medlemmer skal kunne sponses til NM, bedekning eller kåring/utstilling må de ha vært med på dugnad for laget. Medlemmer som er med på dugnad må innrapportere dette til styret, i form av hvor mange timer man har, eller hva man har bidratt med.
Man må være bosatt i Rogaland for å kunne søke sponsormidler ved reise. Det gjelder ikke for våre medlemmer bosatt i andre deler av landet.

KÅRING AV ÅRETS OPPDRETTER:  Jæren Fjordhestlag belønner årets beste oppdretter med vandrepokal for årets beste føll.
1. Vandrepokalen gies ut på den årlige føllmønstringen til JFL. Føllet må være deltager på føllmønstringen for å ha vinnersjans.
2.Oppdretter må være medlem i JFL for å kunne tildeles vandrepokalen.
3. Vandrepokalen deles ut til oppdretter av det beste fjordhestføllet på utstillingen. Hvis det beste føllet ikke er oppdrettet av et medlem i laget, går pokalen videre til det beste føllet som er oppdrettet av medlem. Føllet må være stilt i kvalitet. Eksempel: Hvis 1. kvalitet av begge kjønn er oppdrettet utenfor laget, går pokalen videre til den som står som nummer 2 i kvalitet. Hvis nummer 2 i kvalitet i begge kjønn skulle ha lik samlet poengsum gis pokalen til føllet med høyest poeng på rasetype og preg. I tvilstilfeller skal det avgjøres i sammen med dommer.
4. Graveringsplate med oppdretters navn og årstall trykkes opp og festes på pokalen år for år.
5. Oppdretter som får vandrepokalen tre ganger, får pokalen til odel og eie. JFL er i så tilfelle ansvarlig for å kjøpe inn ny vandrepokal til neste års føllmønstring.

ANNET: Oppdrettere i laget som selger føll eller unghest til kjøper som ikke tidligere har vært medlem i Jæren Fjordhestlag kan melde inn denne som nytt medlem. Kjøper får da medlemskap ut året kostnadsfritt. Navn, adresse og helst epost adresse sendes til sjobeng@hotmail.com
Reklamer